Home / Foto afdrukken / Pearl – Fujicolor

Pearl

Pearl papier bevat een zeer speciaal component: parelmoer mica kristallen. Door een samenspel van transparantie, breking, coating en meerdere reflecties, komen zilver-wit en metallic reflectie-effecten tot  stand. Deze geven foto’s zo’n intense warmte en diepte, dat ze een ware sensatie voor het oog worden.

Fujicolor Crystal Archive Digital Pearl Papier markeert een nieuw tijdperk in het afdrukken van hoge kwaliteit glossy beelden. Deze parelkristallen geven kleurenafdrukken een specifieke glans, het creëren van een onderscheidende parel-achtige verschijning. Pearl papier is ontworpen om aan de groeiende, uiteenlopende eisen voor commerciële prints te voldoen en stelt fotografen in staat hun klanten uitgebreide afdrukopties te bieden.

Eigenschappen

  • Dit papier heeft een breed toonbereik voor het produceren van prints met een rijke structuurkwaliteit.
  • Zuiverder wit verbetert de frisheid van het beeld en is een garantie voor helderdere en meer uitgesproken beelden en een scherpere tekst kwaliteit.
  • Levendige kleurweergave. Een uitgebreid kleurbereik met een hoge kleurverzadiging maken Pearl bij uitstek geschikt voor commerciële toepassingen.